#ГарбузовийМаєток2025: У межах співпраці НМЦ ПТО у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» та ГС «GASTRO CLUB» відбувся яскравий Всеукраїнський конкурс кулінарного мистецтва «Гарбузовий маєток 2025»
116 учасників з 63 закладів освіти України представили авторські страви з гарбуза у найрізноманітніших смаках — від класики до нової української кухні!
#ТПТАУ гордо представляла Михаєла ВОРОНА, здобувачка освіти ІІ курсу, з неповторним десертом у номінації “Десерти і солодощі”.
Її «Гарбузовий десерт» — це не просто страва, а гастрономічна історія зі смаком майбутнього!
За участь у конкурсі наша Михаєла та ДНЗ «Татарбунарське ПТАУ» відзначені дипломами учасника, що стало приємним визнанням старань і професійної підготовки.
Керівники проєкту — майстрині виробничого навчання:
Наталя АЛЄКСЄНКО та Олеся СУДАК
Пишаємось нашими талантами!



